Wie zijn wij? | Amsterdamse Compagnie
Bel voor verhuurinformatie: 085 049 88 88

Wie zijn wij?

De Amsterdamse Compagnie N.V. is in 2005 opgericht door Woningcorporatie Stadgenoot en Economische Zaken van Amsterdam en heeft tot taak om bedrijfsruimte voor startende en kleinschalige ondernemingen in Amsterdam te creƫren.

Werkwijze.

Het vastgoedmanagement van De Amsterdamse Compagnie wordt georganiseerd en uitgevoerd door 8 Real Estate B.V.: een professioneel, slagvaardig bureau en gespecialiseerd in het managen van multi-tenant gebouwen.

Doelstelling.

Het doel van de Amsterdamse Compagnie is het bieden van kleinschalige bedrijfsruimte die geschikt moet zijn voor startende en kleinschalige ondernemingen. Dit betekent dat er bijzondere eisen gesteld worden aan de locaties, de grootte en de (flexibele) huurvoorwaarden. De Amsterdamse Compagnie heeft soms voor nieuwbouw en soms voor het transformeren van bestaande gebouwen gekozen.

De kleinschalige bedrijfsruimte is gerealiseerd in woongebieden, waarmee een bijdrage gegeven wordt aan de leefbaarheid van die woongebieden en daarmee de Amsterdamse lokale economie wordt versterkt.

Reacties zijn gesloten.